Lasnamäe veerele kerkib uus kaubandushoone (1)

Tarbija24
Copy
Tallinnasse Linnamäele kerkiv uus kaubandushoone.
Tallinnasse Linnamäele kerkiv uus kaubandushoone. Foto: Hammerhead OÜ

Läinud nädalal algas Tallinnas Lasnamäe veerel uue, 6000 ruutmeetri suuruse pinnaga kaubandushoone ehitus. Kerkiva hoone ankur-rentnikuks on Prisma Peremarket, keskus avatakse plaanide kohaselt 2021. aasta sügiseks.

«Lasnamäe taga paiknev piirkond on viimastel aastatel jõudsasti arenenud. Seal on arenduses kaubandus-, lao- ja teeninduspindadega Priisle Äripark, samuti on juba valmis ja veel kerkimas uued korterelamud, mis näitab selle kasvavat populaarsust elurajoonina,» märkis äripindade arendusega tegeleva Hammerhead OÜ juhatuse esimees Allan Kool. Uus kaubandushoone kerkib aadressil Linnamäe tee 95.

Prisma Peremarketi tegevdirekori kohusetäitja Teemu Kilpiä sõnul on tänases olukorras uue kaupluse ehitamisega alustamine märgiline otsus. «Oleme veendunud, et Eesti majandus suudab kriisijärgselt kiiresti taastuda ning teeme omalt poolt pingutusi selleks, et see nii läheks. Selle projektiga alustades tagame esimeses järgus tööd ehitussektori töötajatele ning hilisemalt ka oma ala tugevatele jaekaubanduse spetsialistidele,» rääkis Kilpiä. Uue kaupluse avamine Tallinnas Linnamäel on osa Prisma Peremarketi lähiaastate laienemisplaanidest Eestis. Kokku on plaanis kümne uue kaupluse avamine.

Kaubandushoone esimesele korrusele on lisaks 4000-ruutmeetrisele Prisma supermarketile planeeritud apteek ja restoran, hoone teisele korrusele tulevad bürooruumid ja parkla. Koos keskuse ees oleva parklaga rajatakse kokku 166 parkimiskohta. Investeeringute kogumaht ulatub ligi 7,7 miljoni euroni, mis ei sisalda käibemaksu.

Lisaks rekonstrueerib arendaja projekti raames Ussimäe tee ja Linnamäe tee ristmiku, kuhu ehitatakse korralikud ohtussaared, ülekäigurajad, rajatakse uus valgustus ja kergliiklusteed. «Selle investeeringu suurusjärk on 120 000 eurot,» ütles Hammerhead OÜ juhatuse esimees. 

Kaubandushoone arendajateks on Hammerhead OÜ ja Eventus Kinnisvara OÜ, ehitustööde peatöövõtjaks on Eventus Ehitus OÜ, rendipindadega tegeleb Restate Property Advisors.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles