CityBee uus mure: autodest haihtuvad desovahendid

Magnus Altküla
, Tarbija toimetaja
Copy
Citybee autodes leiduv desinfitseerimisvahend.
Citybee autodes leiduv desinfitseerimisvahend. Foto: Citybee

Eriolukord on suurendanud desovahendite nõudlust CityBee rendiautodes, ent mitte kõik kliendid ei käitu heaperemehelikult ning levima on hakanud ka desovahendite autodest omastamine.

Eriolukorra väljakuulutamisel otsustas CityBee oma autorendi teenusega jätkata. Et hoida klientide tervist, on ettevõte eriolukorra algusest alates paigaldanud kõikidesse oma sõidukitesse desovahendeid, lisaks omapoolsele autode regulaarsele puhastamisele.

Firma tunnistab ent, et mõningal määral vaevab neid desovahendite näppamine. «Kui mõnes autos ei ole desinfitsaatorit, siis on kaks võimalust: varasem sõiduki rentija on selle endaga lubamatult kaasa võtnud ja selle puudumisest pole info meieni jõudnud või see on saanud tarbimise tõttu otsa ning puhastusmeeskond pole veel jõudnud sõidukit uuesti varustada,» rääkis CityBee Eesti juht Britta-Liisa Ait.

Ta rõhutas, et desovahendi suurenenud nõudlusele vastamiseks on CityBee loonud võimaluse soovijatel ka sõidukist desovahend rakenduse kaudu kaasa osta, kuid kahjuks on kasutajaid, kes küll omastavad sprei, kuid selle eest ei tasu, pannes niimoodi järgmised sõidukikasutajad ebamugavasse olukorda.

«Kindlasti kutsume kõiki CityBee kasutajaid üles vastutustundlikule käitumisele: palun desinfitseerige käsi enne sõidu alustamist ja ka enne sõidukist lahkumist, kuid jätke desinfitseeriv vahend sõidukisse, et ka järgmised kasutajad saaksid seda kõigi turvalisuse huvides kasutada,» kutsus Ait tarbijaid üles.

CityBee sõidupargis on 251 sõiduautot ning 35 kaubikut. Märtsis lisandusid esimesed maasturid ning universaalkerega sõidukid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles