Snoop Dogg lansseerib omanimelise veini

Magnus Altküla
, Tarbija toimetaja
Copy
Räppar ja ärimees Snoop Dogg
Räppar ja ärimees Snoop Dogg Foto: Emma McIntyre/AFP/Scanpix

Tuntud USA räppar Snoop Dogg on käed löönud Austraalia veinitootjaga 19 Crimes, kellega koostöös on eeloleval suvel turule toomas omanimelise Snoop Cali Red veini. 

Snoop Dogg on teinud Austraalia konglomeraadi Treasury Wine Estates (TWE) alla kuuluva 19 Crimes brändiga mitmeaastase tehingu. Snoop Cali Red on ettevõtmise debüütväljalase ja näeb ilmavalgust «millalgi sel suvel» (veinibränd ei ole veel ametlikku väljalaskekuupäeva kinnitanud). Vein ise on segu 65% Petite Sirahist, 30% Zinfandelist ja 5% Merlost (tumedad viinamarjasordid). 

19 Crimes on omajagu vastuoluline veinibränd. Nende nimi on viide Austraalia ajaloole ja 19 kuriteole, mille eest võis 18. - 19. sajandil britte oodata saatmine Austraalia kolooniatesse. Veinifirma kinnitusel ülistab nende nimi kultuuri, mille asumisele saadetud aitasid ülesse ehitada.

TWE turundusjuht John Wardley sõnas diili kommentaariks, et Snoop Dogg, kodanikunimega Calvin Cordozar Broadus Jr., on 19 Crimes brändile perfektne partner – reeglitest vajadusel üleastuv, kultuuri loov ja raskusi alistav. 

Taolisi äritehinguid on viiekümnendale eluaastale lähenev kultusräppar teinud veelgi. Kas või sel aastal lansseeris räppar limiteeritud kogustes saadaval oleva küünaldesarja Broadus Family Collection ning koostöös USA sõõrikukohvikuga Dunkin tõi turule nii enda sõõriku kui ka vastavateemalise riidekollektsiooni. Lisaks omab Snoop Dogg veel näiteks legaalset kanepibrändi Leafs By Snoop ning oma sussikollektsiooni. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles