Südameapteek alustas koostööd turvafirmaga

Tarbija24
Copy
Südameapteek.
Südameapteek. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Südameapteek ja USS Security Eesti alustasid koostööd ravimite ja apteegikaupade kiirkulleri teenuse osutamiseks.

Koostööprojekti raames toimetatakse ravimid ja muud apteegikaubad kontaktivabalt kodudesse samal päeval nii Tallinnas kui lähiümbruses. Eesmärk on teenust laiendada ka teistesse maakondadesse. 

«Südameapteegi e-apteegi tellimuste maht kasvab ning kliente rahuldavatest tarneaegadest kinnipidamine on kullerteenust pakkuvatele ettevõtetele tõsine väljakutse. Retsepti- ja käsimüügiravimid ning muud apteegikaubad peavad jõudma inimesteni võimalikult kiiresti olukorras, kus kodunt väljumine ei ole lubatud või võimalik,» lausus Südameapteegi juhatuse esimees Risto Laur koostöö algatamise selgituseks. «USS Security meeskonnal on kullerteenuse osutamise kogemus ning võimekus, mis sai koostöös kohandatud ka e-apteegist ostetavate ravimite ja apteegikaupade klientideni tarnimiseks,» lisas ta. 

«Meie innovatiivsed tehnoloogilised lahendused ja lai koolitatud turvatöötajate võrgustik annavad võimaluse pakkuda sellist uut teenust nagu kaupade kiirkuller,» sõnas omalt poolt USS Security Eesti juhatuse esimees Raul Parusk. 

USS Security sama päeva kojuvedu kehtib Südameapteegi e-apteegi tellimustele, mis on tehtud tööpäeviti enne kella 15.00. Tööpäeviti pärast kella 15.00, nädalavahetustel ja riiklikel pühadel tehtud tellimused jõuavad sihtpunkti järgmise tööpäeva jooksul.

Sama päeva kättetoimetus laieneb Tallinnale ja Tallinna lähiümbrusele:

Alliku, Assaku, Haabneeme, Harku, Harkujärve, Hüüru, Iru, Juuliku, Jälgimäe, Järveküla, Jüri, Kangru, Kelvingi, Kiili, Koidu, Krillimäe, Kurna, Laabi, Laagri, Laiaküla, Lehmja, Leppneeme, Lubja, Luige, Maardu, Metsakasti, Miiduranna, Muuga, Mäealuse, Männiku, Peetri, Pildiküla, Pringi, Pärnamäe, Püünsi, Rae, Randvere, Rohuneeme, Saku, Saue, Soodevahe, Tabasalu, Tammemäe, Tammneeme, Tiskre, Tänassilma, Uuesalu, Vaela, Veneküla, Viimsi, Äigrumäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles