Emadepäev ja pakiautomaadid: täna on viimane aeg pakk teele panna

Magnus Altküla
, Tarbija toimetaja
Copy
DPD pakiautomaat Telia ärihoone juures
DPD pakiautomaat Telia ärihoone juures Foto: DPD Eesti

Nii Omniva kui ka DPD kinnitasid, et kui on soov emadepäevaks kingitusi saata pakiautomaatide vahendusel, on täna viimane päev saadetis teele panna.

«Kuna emadepäev langeb pühapäeva peale, siis tuleb esmalt e-poest kinki tellides kindlasti jälgida seda, millise ajaga pood lubab paki komplekteerida ja kulleritele edasi anda. Kui pakk on juba meie käes, siis enamasti jõuab see sihtkohta järgmiseks päevaks,» selgitas  DPD müügi- ja turundusjuht Janek Kivimurd. 

Ta täpsustas, et kui tellitud kaup jõuab DPD kulleriteni neljapäeva õhtul või reedel, siis see kaup jõuab ka nädalavahetusel klientideni. «Nädalavahetusel kauplustest uusi tellimusi kullerid enam peale ei korja, aga pakke viime laiali veel ka laupäeval.»

Sama kinnitas ka Omniva meediasuhete juht Mattias Kaiv, kes tõi lisaks välja, et pakiautomaatide koormus on koroonaajal endiselt varasemast suurem ning kindluse tagamiseks peaks paki teele panema kindlasti täna, kui on soov seda pühapäevaks kätte toimetada.

Kui kingitus soovitakse saata just emadepäevaks, siis lihtne nipp tagamaks, et pakk varem kohale ei jõua (nt laupäeval), on enda telefoninumbri märkimine pakile, selgitas Kivimurd. Nii laekub paki kohalejõudmisest teade saatjale, kes saab selle koos kapikoodiga õigel hetkel kingisaajale ise edastada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles