Kaks Tallinna kaubanduskeskust jagavad taasavamise puhul tasuta näomaske (1)

Tarbija24
Copy
Kristiine Keskus
Kristiine Keskus Foto: Erakogu

Valitsuse otsusega saavad kaubanduskeskused taas uksed avada 11. maist. Kristiine ja Rocca al Mare keskus andsid teada, et uue nädala alguses jagavad nad taasavamisel külastajatele tasuta ühekordseid näomaske. 

«Rocca al Mare ja Kristiine keskus võtavad koroonakriisi väga tõsiselt. Teeme kõik endast oleneva, et tagada külastajatele ohutu ostukeskkond ja kaupluste personalile turvaline töökeskkond. Just seetõttu jagame esimestel päevadel külastajatele mõlemas keskuses tasuta näomaske,» rääkis Kristiine ja Rocca al Mare Keskuse juht Kristjan Maaroos. Esimesteks päevadeks on varutud 5000 näomaski ning igale külastajale on mõeldud üks mask.

Mõlemas keskuses on suurendatud puhastuskordade arvu, suurt tähelepanu pööratakse kontaktipindadele nagu käsipuud, liftinupud ja puhkealad. Üürnikel on palutud oma kaubanduspindasid tavapärasest rohkem tuulutada. Keskuste peasissepääsude juurde on paigaldatud desinfitseerimisjaamad. Loomulikult kehtib keskustes 2+2 liikumispiirang, ehk siseneda tohib tulla vaid üksi või kahekesi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles