mTasku kasutamine e-poodides kasvab jõudsalt

Telia Eesti AS
Copy

Nagu ka teiste mTasku teenustega, on e-poe makselahenduse põhivõlu selle mugavuses. Oleme kasutajatelt saanud positiivset tagasisidet. 

Pangalingiga maksmise asemel kiidetakse just mTasku kiirust ja lihtsust:

1. mTaskuga saab e-poes maksta pangakaardi andmeid sisestamata ning internetipanka sisenemata.

2. mTaskusse saab lisada kõik oma panga- ja krediitkaardid ning e-poes maksmisel kiiresti valida vajalik kaart.

3. mTaskuga maksmisel arvutis tuleb e-poes vajutada mTasku maksenupule, skaneerida telefoniga QR-kood ning vajutada mTaskus nupule Maksan.

4. mTaskuga maksmisel telefoniga tuleb e-poes vajutada mTasku maksenupule ning pärast seda avaneb mTasku äpp. Edasi tuleb vajutada nupule Maksan.

E-poodides mTaskuga maksmine on turvaline, sest mTaskusse lisatud pangakaartide andmed salvestatakse LHV panga makseprotsessori turvalisse kaardihoidlasse. Kõik tehingud on krüpteeritud ning nähtavad ainult rahakoti omanikule. Ostude ajalugu salvestatakse mTasku mKviitungi näol. Nii on ka e-poe ostude ülevaade alati käepärast.

Rõõmustame, sest teenus läks live'i märtsi alguses ning kahe kuu jooksul on mTaskuga e-poodides tehtud maksete käive kahekordistunud. Kaupmeeste jaoks on suurim boonus pakkuda oma klientidele veelgi paremat ostukogemust ning seeläbi suurendada ostlejate heaolu ning lojaalsust. Praegu on mTaskuga liitunud kümneid e-poode. Oleme kindlad, et need numbrid suurenevad jõudsalt ning mugavus kaalub üles vanad harjumused.

Kauplejad, kellel pole veel mTasku makselahendust, kuid soovivad seda oma e-poega liita, palume julgelt pöörduda mTasku tiimi poole, kirjutades aadressil info@mtasku.ee.

mTasku makselingid on avatud ka meie partnerite klientidele – Maksekeskus AS makselahendused ning Shoproller e-poe veebiplatvormid. Linkide aktiveerimiseks võtke ühendust aadressidel support@maksekeskus.ee ja info@mtasku.ee.

Copy
Tagasi üles