Apollo Kino toob turule kuupõhised kinopaketid hinnaga alates 9,99 eurot kuus

BNS
Copy
Ott Tänakule anti üle eluaegne kinopass
Ott Tänakule anti üle eluaegne kinopass Foto: Madis Sinivee/Postimees

Eesti suurim kinokett Apollo annab esmaspäevast välja Kinopassi nime all fikseeritud kuutasupõhised kinopaketid, mis võimaldavad kinosõpradel vaadata vastavalt paketile ühes kuus piiramatu arvu erinevaid filme ning seda hinnaga alates 9,99 eurot kuus.

«Apollo Kinopassi näol on tegemist revolutsiooniga Eesti kinomaastikul, pakkudes kinosõpradele ainulaadset võimalust külastada Apollo kinosid fikseeritud kuutasu alusel nii palju, kui filme ja jaksu jätkub,» ütles Apollo Kino Baltikumi tegevjuht Kadri Ärm, kelle sõnul on antud projektiga töötatud juba üle aasta.

Apollo Kinopass pakub kolme erinevat paketti, mis võimaldavad külastada Apollo kinosid üle Eesti kasvõi iga päev. Pakettide hinnad algavad 9,99 eurost kuus. Täiendava tootena tuuakse turule näiteks sünnipäevadeks või jõuludeks mõeldud kinketoode Apollo Kinkepass, millega saab külastada Apollo kinosid kaks kuud endale sobival ajal.

Apollo Kinopass on isiklik ja mõeldud ainult personaalseks kasutuseks. Kinopassi paketid võimaldavad igale filmile ühe pileti paketile vastavas ajatsoonis. «Igal Apollo Kinopassi paketil on täiendavad hüved nagu näiteks soodustused staaritoolidele või VIP üritused esilinastustele. Usume, et iga kinosõber leiab meie pakettide hulgast just selle õige, mis sobitub tema kinokülastuste harjumuste ning eelistustega,» märkis Ärm.

Fikseeritud kuutasupõhised kinopaketid on levinud nii USAs kui Euroopas. «Oleme saanud palju inspiratsiooni rahvusvahelistelt kinokettidelt küpsetelt kinoturgudelt, kuid kohandasime neid, võttes arvesse Apollo Kino külastajate käitumist,» ütles Ärm.

Apollo Kinopassi paketid on saadaval ainult Apollo Klubi liikmetele. Lisainfo ja paketid aadressil www.apollokino.ee/kinopass.

Eesti suurim kinokett Apollo Kino omab kinosid Tallinnas, Pärnus, Tartus, Saaremaal, Narvas ja Jõhvis, mahutades 39 saaliga kinodesse ligi 5800 filmihuvilist. 2019. aastal avas Apollo Kino esimesed kinod ka Lätis ja Leedus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles