Apollo Kino avab uue kinokeskuse Jõhvis

BNS
Copy
Kinosaal
Kinosaal Foto: Apollokino.ee

Eesti suurim kinokett Apollo Kino avab reedel uue kinokeskuse Jõhvis Pargi Keskuses.

«Meil on suur rõõm, et vaatamata väljakutsete rohkele ajale saame Eestis avada juba kümnenda Apollo Kino,» ütles Apollo Kino Baltikumi tegevjuht Kadri Ärm.

Kino kahe saali peale on kokku 178 mugavat kinotooli, mille hulgas on ka Apollo Kino klientide absoluutsed lemmikud staaritoolid ja paarisdiivanid.

«Apollo staaritoolid on meie klientide südamed võitnud reguleeritava jala- ja seljatoega luksuslikud nahktoolid. Toolidesse integreeritud seadmest on võimalik privaatselt ja mugavalt tellida kinobaarist jooke, snäkke, kokteile ning smuutisid. Lisaks saab otse toolist tellida ka maitsva eine Monk Wok & Sushi ja Pappa Pizza menüüdest,» ütles Ärm.

Ainulaadsed paarisdiivanid sobivad näiteks koos kaaslasega filmi nautimiseks, pakkudes kinosaalis kodudiivani mugavust. Paarisdiivanid asuvad lisaks Apollo Kino Jõhvile veel ka Apollo Kino Ülemistes.

«Uue kinokeskuse kinokava puhul hakkame järgima nii eesti- kui venekeelse elanikkonna huvisid, et tuua kinosõpradeni valikut Hollywoodi kassahittidest vene suurfilmide ja kodumaise kinotoodanguni,» märkis Ärm.

Apollo Kino Jõhvi saalid on varustatud tipptasemel kinotehnikaga – Barco RGB laserprojektorid, mille terav 4K resolutsioon muudab filmielamuse reaalseks. Kinosaalides on maailmas auhinnatud Harkness kinoekraanid ja spetsiaalselt Apollo Kino saalidele projekteeritud võimas helisüsteem. Mõlemad saalid võimaldavad ka 3D filmielamust.

«Vaadates eelnevat huvi Apollo Kino avamise kuupäeva kohta, usun, et sellest saab kohalike elanike jaoks meelis külastuskoht. Tahame oma külastajatele pakkuda parimat teenust ning meelejäävaid elamusi koos Pargi Keskusega,» märkis Pargi Keskuse juht Marek Järve.

Apollo Kino Jõhvis tutvustatakse Apollo kinodes tuttavaks saanud iseteeninduslikku kontseptsiooni, mis võimaldab tasuda kinopiletite ja kinosnäki eest ilma järjekorras seismata. «Müügialalt leiab lisaks mitmekülgsele snäki- ja joogivalikule ka klientide lemmiku iseteenindusliku jäätisekohviku Ice Café,» tutvustas Ärm.

Lisaks saab kinos nautida maitseelamusi Apollo Star Lounge'i baaris, kus valmistatakse kohvijooke hinnatud käsitöökohvist, smuutisid ja kokteile. Kõiki jooke on võimalik tarbida nii filmi ajal kui ka kino lounge’i alal.

Eesti suurim kinokett Apollo Kino omab kinosid üle Eesti Tallinnas, Tartus, Pärnus, Saaremaal, Narvas ja Jõhvis, mahutades 39 saaliga kinodesse ligi 5800 filmihuvilist. 2019. aastal avas Apollo Kino esimesed kinod ka Lätis ja Leedus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles