Galerii ⟩ Eestisse tulnud bussifirma avas Tallinnast otseliinid Euroopasse (2)

Carl-Robert Puhm
Copy

Täna, 16. juulil kell 15 startis Tallinnast esimene FlixBusi buss Varssavisse.

Bussifirma uued Baltikumis avatud liinid väljuvad Tallinnast, Riiast, Vilniusest ja Kaunasest. Sihtkohtade seas on nii Varssavi kui ka Berliin. 

«Olen südamest õnnelik, et peale mitmeid ettevalmistavaid kuid ja pandeemiast tingitud viivitust, saame lõpuks jätkata plaanidega Eestis, Lätis ja Leedus. Oleme tänulikud, et moodustame osa Balti mullist, kus vaba reisimine taastati esimeste seas Euroopas. See on Baltikumi inimeste vastutustundlikku käitumise tulemus – avasime uued liinid reisijatest lähtuvalt, kõiki ohutusnõudeid silmas pidades, sõnas firma Baltikumi tegevjuht Michał Leman.

FlixBus on enda sõnul suurim kaugliinibusside operaator Euroopas. Baltikumis on nende  äsja avatud liinide peamiseks transpordipartneriks Leedu bussiettevõte Ollex. 

Ehkki bussid kuuluvad riikides erinevatele kohalikele operaatoritele, lubab firma tagada võrdse teeninduskvaliteedi igas sõidukipargis.

Reisijatele lubatakse tasuta WiFi-ühendust, rohke jalaruumiga mugavaid istmeid, kliimaseadet, pistikupesasid. Bussides on olemas ka tualett.

Alates 2013. aastast on rohelised FlixBusid Euroopas teenindanud üle 100 miljoni kliendi. Praegu tegutsetakse 29 riigis Euroopas, Aasias ja Põhja-Ameerikas, ühendades ligi 2500 erinevat sihtkohta.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles