Lux Express katkestab otseühenduse Tartu ja Riia vahel

BNS
Copy
Rahvusvahelistel vedudel vähenes bussireisijate arv 96 protsenti. Pildil Eesti suurim rahvusvaheliste bussivedude korraldaja - Lux Express.
 
Rahvusvahelistel vedudel vähenes bussireisijate arv 96 protsenti. Pildil Eesti suurim rahvusvaheliste bussivedude korraldaja - Lux Express.  Foto: Sille Annuk

Alates esmaspäevast katkestab Lux Express madala nõudluse tõttu ajutiselt otseühenduse Tartu ja Riia vahel.

«Nõudlus rahvusvahelistel liinidel on alates augusti lõpust järsult vähenenud. Iganädalane oht isolatsiooninõude kehtestamisele Lätis vähendab inimeste kindlustunnet reisimiseks, mis veel juulis ja augustis näitas paljulubavaid märke,» ütles Lux Expressi rahvusvahelise äri juht Rait Remmel.

Endiselt saab Tartust Läti pealinna sõita ümberistumisega Pärnus. Baltimaade pealinnade vahel väljuvad Lux Expressi bussid hommikul, päevasel ajal ja õhtuti. Esmaspäevast sõidab Lux Express Tallinna ja Riia vahel neli korda ning Vilniuse ja Riia vahel neli korda päevas.

«Kui nõudlus veelgi langeb, jätkame nii-öelda eluliini opereerimist Baltimaade pealinnade vahel nii kaua, kuni meie busse üle piiri lastakse,» lisas Remmel. 

Reisijate ja bussijuhtide ohutuse suurendamiseks on kõikides Lux Expressi bussides kasutusel vahendid käte desinfitseerimiseks ning bussijuhid on valmis jagama näomaske. Busside interjööri üldkasutatavad pinnad on reisijate saabudes alati märgpuhastatud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles