Austraalia fotograaf tahaks Saaremaa pulma pildistada

Hanneli Rudi
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pulmatordi kaunistus.
Pulmatordi kaunistus. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees.

Erinevais ilmanurkades pulmafotograafiks käinud austraallanna Gemma Clarke otsib saarlasi, kel tuleval suvel pulmad plaanis, aga fotograaf veel leidmata.

Saarte Häälega rääkinud Gemma Clarke ütles, et on siinsetest pulmakommetest palju kuulnud ning tahaks neid seega kindlasti ise oma silmaga näha ja jäädvustada.

Esialgu on paika pandud, et Eestisse tuleb ta juulis, seega loodabki ta leida juulikuus Kuressaares abiellujaid. See ei tähenda aga, et ta terve kuu aega siin lugematul arvul pulmi üles pildistaks. Kaugelt tulnud fotograafi saavad oma pulma kutsuda vaid esimesed kaks kiiremat paari.

Tegemist pole seejuures odava lõbuga. Kaheksa- kuni kümnetunnise pulma, mille hulka kuulub nii ettevalmistuste, tseremoonia kui ka pärastise peo jäädvustamine, eest küsib Clarke tavaliselt 1000 eurot. Lühemaajalise pildistamise eest on hind madalam, kinnitas ta, rõhutades, et kindlasti on hinnas võimalik kokkuleppele jõuda.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles