Need on kümnendi ihaldusväärseimad tööandjad (1)

Tarbija24
Copy
Eesti Energia Paide teenindusbüroo.
Eesti Energia Paide teenindusbüroo. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eesti ihaldusväärseimate tööandjate valimisse on viimase kümne aasta jooksul oma panuse andnud rohkem kui 50 000 töövõtjat ja kokkuvõtvasse parimate tööandjate edetabelisse jõudis 35 organisatsiooni.

Ülekaalukalt kõige hinnatumaks tööandjaks valisid töötajad läbi aastate Eesti Energia, kes võidutses edetabelis koguni seitsmel korral. Lisaks jõudis esikohani mulluseks ihaldusväärseimaks tööandjaks valitud Telia Eesti, kes tuli kümne aasta koondedetabelis teiseks. Kolmanda koha saavutas 2014. aasta ihaldusväärseima tööandja tiitli haaranud Skype Technologies.

Esikolmikusse valiti korduvalt kümne aasta vältel ka kolm pangandus- ja infotehnoloogiasektori tööandjat – Swedbank, LHV Pank ning Transferwise, kes saavutasid kümnendi koondedetabelis vastavalt 4., 6. ja 7. koha. Nende vahel viienda koha saavutas Playtech Estonia, keda pidasid töövõtjad samuti läbi aastate üheks parimaks tööandjaks.

«Aastast aastasse on ihaldusväärsete tööandjate edetabelis muutunud üha domineerivamaks ettevõtted, kes pakuvad võimalusi panustada tehnoloogia- ja finantsvaldkonna arengusse,» tõi uuringust esile kerkinud trendi välja CVKeskuse turundusjuht Henry Auväärt.

Viimase kümnendi Eesti ihaldusväärseimate tööandjate edetabelisse jõudsid veel Tallink Grupp, ABB, Nortal, SEB Pank, Microsoft Estonia, Pipedrive, Elisa Eesti, Tallinna Kaubamaja, Riigimetsa Majandamise Keskus, Orkla Eesti AS, Cleveron, Tartu Ülikool, Eesti Rahvusringhääling, Tallinna Lennujaam, Eesti Pank, Bolt Technology, Nordea Bank, Utilitas, Ericsson Eesti, Merko Ehitus, Kaitseressursside Amet, Estonian Air, Estravel, Helmes, A. Le Coq, Apollo Group ja Baltika.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles