Swedbank loodab noortest uut energiat ja maailmatunnetust

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Swedbank
Swedbank Foto: Elmo Riig / Sakala

Tarbija 24 uurib ettevõtetelt, mida nad arvavad noorte palkamisest. Swedbank on kindel, et noored toovad uut energiat, teistsugust maailmatunnetust, kasvavate generatsioonide hoiakuid ja kogemust.

«Muidugi võtame noori ka tööle, sh ka praktikantideks ja kooli kõrvalt,» teatas Swedbank.

Plusspooleks tõi panga personalidivisjoni direktor Signe Kaurson, et noored toovad kindlasti uut energiat ja teistsugust maailmatunnetust, nö alles kasvavate generatsioonide hoiakuid ja kogemust. Nad on reeglina enese arendamisele orienteeritud, mis on ka loomulik- nad on ju alles oma tööelu alguses.

«Samas võivad nende ootused ja enesehinnangud olla vahel ka ebarealistlikud, kuna töö- ja elukogemus veel vähene,» sõnas Kaurson. «Aga küpsemine toimubki protsessi käigus ning kogemuse kasvades. Kindlasti on noored ka tööturul aktiivsemad - eneseleidmise käigus võivad tekkida uued mõtted karjääri ja tööelu kujundamiseks ja siis minnakse neid realiseerima.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles