CV Keskusest otsis tööd Tartu linna jagu inimesi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tööportaalides kasvab iga päevaga tööotsijate hulk.
Tööportaalides kasvab iga päevaga tööotsijate hulk. Foto: Caro / Scanpix

CV Keskuse teatel purustati eelmisel nädalal kõik senised tööportaali külastatavuse rekordid, kui nende kodulehel käis tööd otsimas 102 000 inimest, tööpakkumisi on üle saja korra vähem.

Seninägematut aktiivsust on märgata just tööotsijate leeris, kuigi ka tööpakkujad on peale traditsiooniliselt vaikset detsembrit taas tegutsema asunud, teatas CV Keskus.

«Tööportaali nädalane külastajate arv on hüppeliselt kasvanud seoses muutustega tööturul,» märkis CV Keskuse ärijuht Kadri Johanson. Senine rekord püstitati möödunud aasta novembris, kui nädalas külastas portaali 86 014 külastajat.

Käesoleva aasta algusest on külastatavus iganädalaselt tõusnud umbes 20 protsenti ning eelmisel nädalal lausa veerandi võrra.

«Heaks võrdluseks võib tuua, et Tartu elanike arv 1. jaanuari seisuga on 98 473 inimest - teisisõnu käis CV Keskuse tööportaalis külas nädala jooksul Tartu linna täis rahvast ja paar tuhat veel lisaks,» ütles Johanson.

Tööpakkumisi lisandub portaali nädalas üle 100 ning nüüdseks on pakkumiste arv kosunud 750ni.

Aktiivsete CV-dega tööotsijaid on tööportaalis üle 175 000, iga nädal koostatakse lisaks 1500 - 2000 uut CV-d.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles