Olerex hakkab Kuressaares kohvikut pidama

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olerexi tankla.
Olerexi tankla. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Kütusefirma Olerex plaanib laiendada oma Kuressaares asuvat tanklahoonet ning kahele tankurile lisaks tuleb sinna ka kohvik.

Olerex plaanib suurendada müügisaali pinda koos kohvikupinnaga 214 m2-ni ja plaani kohaselt lisandub ka kaks uut tankurit – üks kiirtankur veoautodele ja üks tavatankur sõiduautodele, kirjutab Meie Maa. Samuti plaanitakse lisada gaasitankur. Olemasolev pesula kavatsetakse vahetada uue vastu.

Millal laiendus valmis saab, on firma avalike suhete juht Maily-Maria Kiviselja sõnul vara veel rääkida. «Praegu on linnavalitsus väljastanud projekteerimistingimused, meie teeme nüüd ehitusloa taotlemiseks eelprojekti. Momendil käib ka asendiplaani kooskõlastamine maanteeametiga. Loodame plaanitud tööd lõpetada käesoleval aastal.»
Laienduse käigus suurendatakse tualettruumide arvu, kohviku ette aga tuleb terrass ning suure tõenäosusega hakkab kohvik olema avatud 24 tundi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles