Taas saab valida iseseisvuspäeva lemmiktoite

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seapraad on paljude eestlaste lemmiktoit.
Seapraad on paljude eestlaste lemmiktoit. Foto: Andres Teiss

Maxima selgitab taas tarbijate abiga välja, milliseid roogasid iseseisvuspäeva peolaual näha eelistatakse ning just neid toite pakutakse pühadenädalal soodushindadega.


Maxima avalike suhete juhi Erkki Erilaidi sõnul tahab kauplusekett tänavugi välja selgitada iseseisvuspäeva meelistoidud. Kahel varasemal aastal võtsid tarbijad küsitlusest aktiivselt osa - ülevaate oma eelistustest saatis mõlemal aastal üle 2000 tarbija, kusjuures lemmikroogade pakkumised ulatusid tavapärasest seapraest eksootiliste toitudeni nagu faasan ja füüsal.

Mullu nimetati kõige rohkem seapraadi, ahjukana ja kohupiimatorti. Et ka sel aastal eestlaste toitumiseelistustest ülevaadet saada, kutsub Maxima inimesi üles nimetama oma lemmiktoite, mida nad tänavu sooviksid iseseisvuspäeva peolaual näha.

Maxima koostab laekunud vastuste alusel iseseisvuspäeva traditsiooniliste roogade TOP 10 ja pakub just neid roogi oma 21. veebruaril ilmuva reklaamlehe sooduspakkumistes. «Kõik, kes meie korraldatud küsitlusele vastavad, osaleda ise sooduspakkumiste valikul,» märkis Erilaid. «Lisaks sellele, et tarbijad sooduspakkumiste abil peo korraldamisel säästavad, loosib Maxima vastanute vahel välja 10 iseseisvuspäeva peolauda 100 euro väärtuses.»

Tarbijad saavad oma iseseisvuspäeva toidusedeli eelistustest teatada 1. - 12. veebruarini. Tänavu saab seda esmakordselt teha ka Maxima Facebooki lehel. Lisaks saab eelistustest teavitada Maxima kodulehel www.maxima.ee, Maxima kliendilehe kupongiga või SMSiga. SMS tuleb saata numbrile 15977 (hind 0,19 eurot) sisuga: MAXIMA *ees ja perekonnanimi* lemmiktoote või -toidu nimi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles