LHV-l küll tasuta ülekanded, kuid vähe kasutamisvõimalusi

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LHV panga kontor
LHV panga kontor Foto: Laura Oks

Kuigi LHV peibutab uusi pangakliente kontot avama tasuta rahaülekannetega internetis, on pangal veel praegu vähe võimalusi, kus tasuta makseid kasutada.

Kui SEB, Swedbank ja teised Eestis tegutsevad pangad küsivad tihtipeale internetis raha ülekandmise eest kindlat teenustasu, siis LHV peibutab veel tasuta maksetega. Tarbija kahjuks pole aga neid makseid võimalik teostada internetis kauba eest makstes, kuna LHV-l pole n-ö pangalinki, mis suunaks inimese otse makset teostama, nagu teiste pankade puhul.

Näiteks võib tuua kas või Coca-Cola Plazas kinopiletite eest maksmise.

Uurides LHV juhilt Erki Kilult, miks see nii on, kõlab vastuseks, et pank veel tegeleb sellega, kuid tegemist pole prioriteediga.

«Pangalink on meil arendusprojektide nimekirjas ja planeeritud teostada sellel aastal. Hetkel on peamine tähelepanu eraklientide laenutoodete väljatöötamisel ja sellega seotud arendusprojektidel,» sõnas ta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles