Külm ilm ujutas ilmaportaalid külastajatega üle

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilmaportaalide külastatavused on laes.
Ilmaportaalide külastatavused on laes. Foto: Teet Malsroos/ Õhtuleht

Ilmaportaalide külastatavus pole kunagi nii suur olnud - külastatavus tõusis tänu külmale ilmale nädalaga kuni kolm korda.

Kõik kohalikud suuremad ilmaportaalid tegid eelmisel nädalal rekordi. TNS EMori andmetel  korjas Ilm.ee koos oma inglise- ja venekeelsete portaalidega (pogoda.ee ja weather.ee) eelmisel nädalal rekordtulemuse: 355 111 unikaalset külastajat. Kaks nädalat tagasi oli see arv pea kolm korda väiksem: 118 556.

Postimehe Ilmajaam.ee sai eelmise nädalaga võrreldes pea kaks korda rohkem unikaalseid külastusi – 224 423. Omajagu tõusust tõi nädal tagasi avatud venekeelne ilmaportaal prognoz.ee, mida külastas esimesel nädalal 24 809 külastajat.

«Äärmuslikud ilmaolud on läbi aegade meelitanud inimesi internetiportaalidest viimaseid ilmaprognoose ja uudiseid otsima,» rääkis Postimees Online'i juhataja Aivar Reinap. 

«Eks väga külma ilma tõttu ei tahtnud inimesed ka toast välja minna ning veetsid rohkem aega internetis. Venekeelse ilmaportaali avamine juhtus ka täpselt suurima lugejahuvi ajale.»

Suure huvi tõttu ilmauudiste vastu tõusis ka Postimehe portaalide lugejaskond rekordilise 904 300 unikaalse külastajani nädalas.

Delfi eesti ja venekeelsete ilmakülgede külastatavus tõusis nädalaga 174,5 protsenti, jõudes 221 362 unikaalse külastajani.

Metrix station mõõdab ka Eesti meteroloogia ja hüdroloogia instituudi lehe emhi.ee külastatavust. Eelmise nädalaga kasvas portaali külastajate arv 111 protsenti 208 934 unikaalse külastajani.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles