Salva: tänavu kindlustushinnad oluliselt ei lange

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kindlustuse reklaam.
Kindlustuse reklaam. Foto: Mihkel Maripuu

Mida raskem on aeg, seda olulisem on klientide jaoks kindlustusteenuse stabiilsus. Seetõttu ma ei usu, et tänavu kindlustuse hinnad oluliselt langeks, ütles Salva Kindlustuse kindlustusdirektor Urmas Kivirüüt.


«Minu hinnangul on suurem turu ümberjagunemine Eesti kahjukindlustusturul tänaseks ära toimunud ja alanud aastal peavad kindlustusseltsid langeva turu olukorras leidma endale lahenduse kuidas edasi minna - hindade langetamine kahaneval turul harjumuspärase kindlustusmaksete mahu säilitamiseks on lühinägelik strateegia - usun, et Eesti turg on piisavalt küps hoidmaks pea külma ja tagama klientidele stabiilse teenusekvaliteedi,» ütles Kivirüüt, vahendas

aripaev.ee

.

«Mida raskem on aeg, seda olulisem on klientide jaoks kindlustusteenuse stabiilsus. Sellest tulenevalt ma ei usu, et 2009. aastal kindlustuse hinnad oluliselt langeks,» lisas ta.

«Majanduslanguse mõju kindlustusturule toimub peamiselt läbi tarbimise vähenemise - tekib juurde vähem väärtusi, millega seotud riske on klientidel vaja maandada,» rääkis Kivirüüt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles