Taanlannal õnnestus Nordeas mänguraha vahetada

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi kroonid.
Rootsi kroonid. Foto: Svergies Riksbank
61-aastasel naisel õnnestus möödunud nädalal Taanis Nordea panga filiaalis lauamängu sedelid raha vastu vahetada. Panga esindaja sõnul oli tegu inimliku veaga.

Naine külastas Svendborgi linnas asuvat pangakontorit läinud nädala neljapäeval ja ladus letile kaks lauamängust pärit Rootsi tuhandekroonist. Teller andis mänguraha eest vastu 1400 Taani krooni, kirjutas Faa.dk.

Päev hiljem ilmus daam uuesti ja seekord oli tal taskus kaheksa Rootsi tuhandekroonistega sarnanevat mängusedelit. Teist korda pettus siiski õnneks ei läinud ja politsei pidas naise kinni. Naine väitis politseile, et teda kasutati ära.

Svendborgi Nordea filiaali juhataja Ulrik Feveile Nielsen rääkis, et pettuse ajal oli kassas kogenematu töötaja. «Nii kaua, kui meil on tegemist inimestega, siis juhtub ka äpardusi. Sarnaseid asju on juhtunud kauplustes, nüüd siis ka pangas,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles