Uus lahendus sportimiseks: karvased sokk-kingad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalad.
Jalad. Foto: Caro / Scanpix

Swiss Protection Socks tõi välja sokid, mida ei kanta kinga sees, vaid hoopis nende asemel. Tootja väidab, et sokid on piisavalt tugevad, et kaitsta jalga valu ja ohtude eest, mis kaasnevad paljajalu kõndimisega.

Firma ise kirjeldab sokke kui

«esimesi, mis tekitavad paljasjalgsuse tunde ilma teravate esemete või vigastusohuta». Sokid peaks väidetavalt talla eemaldamise läbi andma loomulikuma sammutunde – samal ajal tänu paksule tallale jalga kivide ja teravate esemete eest kaitstes, kirjutab Gizmag.

Sokkide vastupidavus seisneb materjalist - segu 50 protsendist Kevlarist (see on materjal, millest tehakse kuulikindlaid veste), 32 protsendist polüestrist, 10 protendist puuvillast ja 8 protsendist Spandexist.

Tallad on lamineeritud PVCga, mis firma sõnul teeb need teravate esemete kindlaks. Huvitaval kombel ei näe tootja sokkide kasutamist aias või hommikul postkasti juurde kõndimiseks – videos ja fotodel on kujutatud kõiki tegevusi alates jooksmisest ja mägironimisest kuni veespordini.

Sokkide müügihind on 55 eurot (lühikesed) ja 59 eurot (pikad). Vaata ka videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles