Prisma: Tere jätkab meie Rainbow-sarja kohupiimakreemide tootmist

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prisma.
Prisma. Foto: Kaarel Tigas/ Õhtuleht

Kui Tere lõpetab Eesti jaekettide omamärgitoodete tootmise, siis Prisma Peremarketi turundus- ja kommunikatsioonidirektor Kadri Lainase sõnul jätkab firma siiski tänu Soome ja Baltikumi turule nende Rainbow-sarja kohupiimakreemide tootmist.


Kuna Rainbow on olnud Soome tuntud ja kvaliteetne kaubamärk juba 40 aastat ning selle tooted on suunatud nii Soome kui Baltikumi turule, on Lainase sõnul see Terele hea võimalus oma toodet ka välisturgudel müüa.

Lainase sõnul nõuaks sama tugeva ja kvaliteetse brändi loomist Soomes suuri investeeringuid. «Rainbowl on toote kvaliteet hästi oluline ja Tere kvaliteet on hästi hea,» ütles ta.

Prisma Peremarketi ketipoodides ei ole müügil omamärgi piima, nende odavaim kilepiim tuleb Valio Laeva meiereist. Lainas selgitas, et Prisma poeketis kehtib omamärgitoodete puhul põhimõte, et Rainbow sarja tooted mitte ei asenda Eesti tuntud ja häid kaubamärke vaid laiendadas klientide valikut.

Prisma kommunikatsioonijuhi sõnul on piimad selles osas üks hea näide. Kui põhipiimad on tuntud Eesti tootjate omad, siis näiteks laktoosivaba piim on Rainbow kaubamärgi alt, kuna sellist piima pole kett mujalt saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles