Kai Realo: soovitan vahetada auto ökonoomsema vastu

Sirje Niitra
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kai Realo
Kai Realo Foto: Peeter Langovits

Statoil Fuel & Retail Eesti värske peadirektori Kai Realo sõnul on mootorikütuste sisseostuhind liikunud viimasel ajal kuude lõikes ainult üles, mistõttu soovitab ta kõigil vahetada autod ökonoomsemate vastu.

Kas see kuulub Statoili personalipoliitikasse või lähtub sookvootidest, et Eesti üksust juhivad enamasti naised?

Mulle ootamatult on seda viimasel ajal hästi palju küsitud. Mingit sellist poliitikat ei ole ja sookvoote pole ka paika pandud, ehkki Norras on need näiteks kasutusel. Konkursil, kus osalesin, oli ka meeskandidaate nii Eestist kui mujalt ja kõiki koheldi võrdselt.

Mis on need omanike ootused või teie enda eesmärgid, mida nüüd ellu viima hakkate?

Eks omanikud ootavad, et ettevõte teeniks kasumit ja oleks kuluefektiivne. Kindlasti on üheks eesmärgiks Statoili turuliidri positsiooni säilitamine ja kasvatamine. Mulle endale on südamelähedane poe kontseptsiooni arendamine ja siin on meil küllaltki ambitsioonikad plaanid. Juba sel kevadel saavad kliendid näha, millised hakkavad meie teenindusjaamade kauplused välja nägema.


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles