Starmani kaardilugeja toimib vaid Starmani võrgus

Sirje Niitra
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanemat tüüpi teleri vaatamine Starmani digiboksiga.
Vanemat tüüpi teleri vaatamine Starmani digiboksiga. Foto: Peeter Langovits

Starman esindustes sisseehitatud digiboksiga teleritele kaardilugejaid ostes peab teadma, et need toimivad vaid Starmani võrgus ja on seotud konkreetse isikuga.


«Starmani kaardilugejate juures on üks konks, millest vähemalt mind ostuhetkel ei teavitatud – nimelt toimib see vaid Starmani võrgus ja seotakse konkreetse isikuga. See tähendab, et kui näiteks pereisa läheb ostab kaardimooduli, aga leping on pereema nimel siis see kaardilugeja ei toimi,» kirjutas Martin Postimehele.

Ta soovis asja selgitada, et teised inimesed tema moodi orki ei satuks kulutades 40 eurot hiljem kasutuks osutuvale seadmele. Nimelt ostis tema selle kingituseks.

Starmani kommuniktsioonijuht Kristi Reiland selgitas: «See on tõsi, et meie esindusest ostetud kaardilugeja töötab ainult Starmani võrgus, kuid me müümegi neid ainult oma klientidele.»

Inimene saab seda moodulit osta küll kellelegi teisele, näiteks kingituseks. Sellisel juhul tuleb lihtsalt teatada kas ostmise hetkel või siis hiljem kliendi nimi, kes seadet reaalselt kasutama hakkab. Peale seda toimingut ongi seade valmis kasutamiseks.

«Samuti on võimalus kaardimoodulit edasi anda kasutamiseks uuele kliendile, kuid jällegi tuleb meid sellest teavitada,» lisas Reiland.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles