Rimi vähendab seekord kalatoodete hindu 10 protsenti

Sirje Niitra
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kala Rimi ostukorvis muutub odavamaks.
Kala Rimi ostukorvis muutub odavamaks. Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Alates tänasest, 14. märtsist langetab Rimi värske kala ja mereandide tavahinnad 10 protsenti soodsamaks. Tegu on ettevõtte strateegilise suunaga, mille raames muudetakse kaubagruppide hindu 10 protsenti kaupa.


Möödunud nädalatel langes kümnendiku võrra Rimis müüdava kohvi, lastemähkmete ja margariini hind. Järgmise tootekategooria, millele laieneb püsiv 10 protsendi suurune hinnaalandus, avaldab ettevõte nädala pärast.

Rimi Eesti tegevjuhi Anders Lorentzsoni sõnul on ettevõtte püsihindade korrigeerimise eesmärk vähendada Rimi kaupluste keskmise toidukorvi maksumust kümnendiku võrra.

«Astume konkreetseid samme selleks, et alandada kaupade keskmist hinda tarbija jaoks eri tootekategooriates,» lausus Lorentzson ja lisas, et tegemist ei ole lühiajalise kampaaniaga, vaid tarbija vajadustest juhitud strateegilise suunaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles