Suitsulett tekitab linnakodanikus muret

Andre Hanimägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaalase poole pöördunud linnakodanik kurtis, et Valga Maxima uus infolett kutsub üles ebatervislikele eluviisidele.
Valgamaalase poole pöördunud linnakodanik kurtis, et Valga Maxima uus infolett kutsub üles ebatervislikele eluviisidele. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaalase poole pöördunud linnakodanik kurtis, et Valga Maxima uus infolett kutsub üles ebatervislikele eluviisidele.

«Valga ühes suuremas poes on nii, et kui tuled poodi sisse, siis esimese asjana kargab ette suur suitsulett ja välja ei saa ka muidu, kui möödud sellest,» kirjeldas mees. Ta sõnas, et enne olid suitsud müügil kassade juures, kus nad olid silmade vaateulatusest kõrgemal ega häirinud. «Aga nüüd on tunne, et astud tubakapoodi,» ütles ta.

Maxima avalike suhete juht Erkki Erilaid ei mõistnud, kuidas uus paigutus propageerib ebatervislikke eluviise. Ta selgitas, et kassade juurde paigutatakse enamasti kaubad, mida ostetakse impulssostuna ning suitsude kassadest ärakorjamine peaks nende ostmist hoopistükis vähendama. «Korjasime just kassade juurest suitsud ära, mis on minu arust õige. Kindlasti vähenevad suitsude impulssostud,» ütles ta.

Suuremates Maximates ongi tema kinnitusel mindud seda teed, et suitsud kassade juurest ära viia. Samuti lisas Erilaid, et suitsude asukoht poes on suuresti inimese maitse küsimus. Ta selgitas, et nüüd näiteks ei pea mittesuitsetajad ootama kassas suitsuostjate taga ega vastupidi. «Mina mittesuitsetajana kiidan just sellise variandi heaks,» ütles Erilaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles