Kuidas valida õige rinnahoidja?

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suurem osa naistest kannab vale suurusega rinnahoidjat ning sageli valitakse oma harjumuspärase suuruse puudumisel täiesti vale alternatiivne suurus, selgub Õhtulehest.
 

Nimelt selgitas Triumphi poodideketi juhataja Merike Lääne, et näiteks 75B on sama, mis 70C või 80A ning 80Bga ei ole samaväärsed mitte 85B või 75B, vaid 85A ja 75C - ümbermõõdu suurenemisega korvi suurus natuke väheneb, ja vastupidi.

Samuti ütles Lääne, et rinnahoidjat ostes tuleb seda alati proovida esimesest haagist kinnitades.

Tavaliselt on igal naisel oma mudel, mis talle kõige paremini sobib, ning selle lõige tasub meelde jätta: näiteks võib vaadata, kas õmblused kulgevad üle korvi diagonaalis, ülevalt alla, põikisuunas või hoopis T-tähe kujuliselt.

Kui väikesele büstile sobivad hästi külgedelt padjakestega toestatud ja diagonaalsete läbilõigetega mudelid, siis suuremale rinnale jällegi pikisuunaliste läbilõigetega rinnahoidjad.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles