Otepää Veevärk plaanib lõpetada soojaveetootmise

, reporter Otepääl
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

AS Otepää Veevärk plaanib 1. juunist lõpetada soojaveetootmise, kuna vananenud ja amortiseerunud veetorustikud toodavad ettevõttele kahjumit ega anna tarbijatele enam piisavalt sooja vett. Eilsel teabepäeval otsiti tekkinud olukorrale lahendusi.

ASi Otepää Veevärk juhataja Enn Sepma sõnul tahaks nende ettevõte küll pakkuda elanikele võimalikult head teenust, aga kuna torustike halb olukord seda enam ei võimalda, soovitaksegi sooja vee tootmisest loobuda. Tsentraalküte seejuures säiliks.

Teabepäevale olid eelkõige oodatud kortermajade ühistute esimehed. Esinesid spetsialistid, kes tutvustasid erinevaid sooja ja puhta vee tootmise võimalusi. Samuti räägiti elektriga seotud probleemidest, mis ühistutel veesüsteemide ümberehituste käigus tekkida võivad.

Enne soojaveetootmise lõpetamist peetakse veel läbirääkimisi erinevatel tasanditel. Elanikele antakse võimalikest muudatustest teada vähemalt kolm kuud varem.

Pikemalt loe laupäevasest Valgamaalasest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles