Olerex tõstis mootoribensiini hinda

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olerex
Olerex Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Olerex järgis Neste eileõhtust sammu ning tõstis mootoribensiini hinda pooleteise sendi võrra ja langetas diislikütuse hinda kolme sendi võrra.

Olerexi turundusjuhi Antti Moppeli sõnul on diislikütuse hind pärast tänast langust taandunud veebruarikuisele tasemele.

«Tänase hinnamuudatuse põhjuseks on tarbimise muutus seoses kevadhooajale üleminekuga. Kütteperioodi lõppedes väheneb diislikütuse ja kütteõli tarbimine ja selle tulemusena hinnad langevad. Samas toob kevad kaasa bensiini ostmise kasvu ja seda eriti USAs. Kuna Ameerika Ühendriigid on jätkuvalt maailma suurimaks mootorikütuste tarbijaks, mõjutab see bensiini hinda kogu maailmas,» selgitas turundusjuht.

Uued hinnad Olerexi kiirjaamades on järgmised:

Bensiin 95 1,449
Bensiin 98 1,489

Diislikütus 1,399

Teenindusjaamades on hinnad kuni 1,6 senti kallimad.

Neste kergitas mootoribensiini ja langetas diislikütuse hinda eile õhtu kell kuus. Kella kaheksaks oli sammu järginud ka Statoil. Täna hommikul on hihnnad lisaks Olerexile muutunud ka Alexelas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles