Signe Kivi sisustusmessil: täna ei ole köök enam rasvane pisike kinnine ruum

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult sisearhitekt Aet Piel, Eesti Näituste tegevjuht Ingrid Pihela ja EKA rektor Signe Kivi.
Vasakult sisearhitekt Aet Piel, Eesti Näituste tegevjuht Ingrid Pihela ja EKA rektor Signe Kivi. Foto: Eger Ninn

«See, mis on viimastel aastatel toimunud, et köök ei ole seesama rasvane pisikene kinnine ruum eraldatud teistest tegevustest, või aed, mis on tulnud tuppa ja samas tuba on läinud aeda, või millised on meie vannitoad – see muutus on olnud tohutu,» ütles Eesti kunstiakadeemia rektor Signe Kivi sisustusmess Interjöör 2012 avades.


«Tõsi ta on, et väikese korteri saab valmis nelja päevaga. Aga samas võib sama kindlalt öelda, et oma kodu, oma aia, oma elu sisustamine ja sellega tegelemine on pikk ja mitte iialgi lõppev protsess,» lisas ta.

«Mina tunnen tihti, et ma tahaksin, et mul oleks mitu kodu erinevates linnades või isegi Tallinna erinevates kohtades. Et Kalamaja kodu oleks Kalamaja moodi ja miks mitte Lasnamäe korter 90ndate stiilis ja vanalinna korter teistmoodi. Aga mitte keegi ei keela meil fantaseerimast,» ütles kunstiakadeemia rektor.

Fantaseerigem ja loogem, ärgitas Kivi unistama ja oma kodu kujundama.

Vaata ka videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles