Saarlased ei soovinud ooperiartiste majutada

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuressaare ooperipäevad.
Kuressaare ooperipäevad. Foto: Mati Põldre

Saarlaste reageering Saaremaa ooperipäevade korraldajate ülekutsele pakkuda artistidele tasuta majutust oma kodudes oli tagasihoidlik.

Veebruaris pöördusid Saaremaa ooperipäevade korraldajad ja Saaremaa omavalitsuste liit saarlaste poole ülekutsega pakkuda ooperiartistidele tasuta majutust, kirjutab Saarte Hääl. Vastutasuks lubasid ooperipäevade korraldajad majutuse pakkujatele teatud boonust ooperipiletite osas.

«Kuna pakkumisi tuli vähe, siis on tänaseks see teema päevakorrast maha võetud,» ütles Saaremaa ooperipäevi ette valmistava Eesti Kontserdi Pärnu kontserdimaja juhataja Marika Pärk.

Pärgi sõnul oli saarlaste huvi nende ettepaneku vastu sedavõrd väike, et see ettevõtmine lihtsalt ei tasunud end ära.

Veebruari alguses kirjutas Saarte Hääl, et Saaremaa mainekamate ürituste korraldajad põrkuvad igal aastal probleemile, et just nende ürituse ajaks tõstavad majutajad oluliselt hindu, mistõttu tekivad raskused suurürituste osalejate majutamisega.

«Meil napib viimasel ajal raha, sest hinnad on Saaremaal nii üles läinud. Seepärast on ka kultuuriministeeriumile raske põhjendada pidevalt suurenevaid majutuskulutusi,» ütles Marika Pärk tookord ajalehele antud usutluses.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles