Vii tolmu koguv lugemisvara Tasuta Raamatu Laadale

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raamatud.
Raamatud. Foto: Sille Annuk
Mõne nädala pärast toimub Rakveres Tasuta Raamatu Laat, kuhu saab kodust jalust ära viia kõik läbi loetud ja riiulile tolmu koguma jäänud raamatud.

Laada korraldajad kutsuvad inimesi otsima oma raamatukappides ja -riiulites – kõigil on kodus raamatuid, mida ei ole enam tarvis, aga ära visata ka ei taha. Laat on koht, kus kasutult vedelev raamat võib leida uue tänuliku lugeja.

Nagu ürituse nimigi ütleb, lähevad raamatud kaubaks null krooni ja null sendiga. Laadale võib tuua ühe raamatu või ka kolm kasti, mingeid piiranguid ei ole. Ka kaasa võib emakeelepäeval, 14. märtsil toimuvalt laadalt viia nii palju lugemisvara, kui süda lustib.

Kõik riiulitest ja kapinurkadest kokku kogutu tuleks laada eel, kas 13. või 14. märtsil toimetada Rakvere spordihalli, kus Lääne-Viru Keskraamatukogu töötajad need lahti pakivad ja sorteerivad.

Kauba toomisest laadale tuleb eelnevalt teada anda Rakvere linna kultuurijuhile Mihkel Trumanile telefonil 322 5879 või 5326 8312.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles