Kauni kodu konkurss otsib ilusaid elamisi

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2011. aasta parima maastikukujunduse preemia kuulub perekond Pruulile, kelle hoogsa kujunduse ja kauni värvivalikuga aed Antsla vallas Võrumaal arvestab vaadetega ümbritsevale maastikule ja on ehteks kogu ümbruskonnale.
2011. aasta parima maastikukujunduse preemia kuulub perekond Pruulile, kelle hoogsa kujunduse ja kauni värvivalikuga aed Antsla vallas Võrumaal arvestab vaadetega ümbritsevale maastikule ja on ehteks kogu ümbruskonnale. Foto: Aed & Kodu

Ajakiri Kodu & Aed asub taas selgitama tänavusi huvitavamaid ja kauneimaid kodusid ning aedu, et hea eeskuju najal oma elukeskkonda paremaks muuta. Toimetus ootab konkursile «Kodu kauniks» aiapreemiate kandidaate 15. juuliks, koduvaldkonnas 15. augustiks.


Võistlusel tunnustatakse Eesti parimaid kodu- ja aiakujundusi ning peale selle ka erialast panust mugava ja kauni elukeskkonna kujundamisel.

Võistlusele saadetud kandidaatide hulgast valitakse välja finalistid, keda külastab žürii. Külaskäigu põhjal selguvad aasta kodu ja aasta aia peapreemia, aga ka mitmed hinnalised eripreemiad: noore pere kodu, noor aed, ökokodu, stiilne kodu, parim värvilahendus, parim vannituba ning parim õueruum.

Aasta kodu tiitliga kaasneva 2500 € peapreemia annab juba 12. korda välja Swedbank. Aasta aia tiitlit premeerib tänavu reisifirma Germalo kahe-inimese-reisiga Madeirale. Lisaks pea- ja eripreemiate väljaandmisele tunnustatakse eraldi kõiki finaliste. Võistluse tänavune auhinnafond on 18 300 eurot.

Žürii töös ja toimetuse ringsõitudel osalevad oma ala professionaalid: sisekujundaja Sirje Kadalipp, aiandusala edendaja Mihkel Saar, Eesti Aiaklubi esindaja Anu-Kristin Tara jt. Sageli saavad inimesed küllatulnud žüriilt ka professionaalset nõu, millises suunas lahendada mõni tulevikuprojekt või senine kitsaskoht.

«Võistluse «Kodu kauniks» eesmärgiks on ühiselt arendada meie kodu- ja aiakultuuri, nauditav ja toimiv elukeskkond on ka meie elukvaliteedi ning igapäevase võimekuse võtmeks. Ilusad ja töötavad lahendused on heaks eeskujuks ja innustuseks igaühele,» ütles ajakirja Kodu & Aed peatoimetaja Piret Veigel.

Kuidas kandideerida?

• Aiavõistlusel osalemiseks saada meile 15. juuliks vähemalt viis fotot oma aia üldilmest või huvitavast aiaruumilahendusest, väliköögist, mängunurgast vms.
• Kodukonkursile oodatakse fotosid kodu eri ruumidest või huvitavast teostatud ideest 15. augustiks.
• Fotod saada aadressile Kodu & Aed, Sakala 18, Tallinn 10141 või e-postile kodukauniks@forma.ee.
• Fotodele tuleks lisada tutvustav kaaskiri, telefoninumber ja aadress.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles