Maardu Maxima avamisel rabati muruniidukeid ja telereid

Sirje Niitra
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus Maxima pood Maardus.
Uus Maxima pood Maardus. Foto: Maxima

Maardu Maxima XX avamisel täna hommikul oli palju rahvast, muu hulgas osteti muruniidukeid ja telereid lausa mitmekaupa.


Eile, kui oli avamine kutsututele, kelle hulgas oli ka palju selle kandi Maxima püsikliente, osteti palju kala ja kalamarja, kuid omaniku leidis ka mitu muruniidukit ja telerit. Hinnad olid seks puhuks enamikul kaubal alla lastud 40 protsenti.

Maardu linnapea Georgi Bõstrov annetas oma esimese ostu, milleks olid mänguasjad, kohalikule lasteaiale.

Ka täna, kui uksed olid avatud kõigile, tekkis kiiresti pikim järjekord üsna rikkaliku kalaleti äärde. Samas osteti taas palju telereid ja muruniidukeid.

Üks vanem naine väljus lausa kahe 99.99 eurot maksnud bensiinimootoriga muruniidukiga. Ka 239 eurot maksnud LG telerid telerid läksid nagu soojad saiad.

Rahvast oli palju, kuid kuna on tegu siiski suure kauplusega, siis erilist trügimist ei tekkinud.

Maardule oli suure Maxima poe avamine tähtsündmus, milla auks kestis kogu tänase päeva kultuuriprogramm koos selle kandi rahva püsilemmiku Anne Veski esinemisega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles