Eesti suurim joogitootja toob «Vihased linnud» joogiriiulile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angry Birdsi jook jõuab peagi Eesti lettidele
Angry Birdsi jook jõuab peagi Eesti lettidele Foto: promo

Kõikidel Eestis elavatel Angry Birds’i fännidel on nüüd põhjust rõõmustamiseks, sest Eesti suurim joogitootja toob turule uue troopilise koola maitsega Angry Birds’i karastusjoogi. «Vihaste lindude» karastusjook on saadaval 0,33 liitrises purgis ja 1,5 liitrises pudelis, mille tunneb kergesti ära maailmakuulsa punase Angry Bird‘i järgi. Uus jook jõuab poelettidele sellel nädalal.

Üle maailma populaarsust kogunud Angry Birds’i kaubamärk loodi 2009. aastal Soome ettevõtte Rovio poolt, kes töötas välja Angry Birds nimelise arvutimängu, mida on tänaseks erinevatesse telefonidesse ja tahvelarvutitesse alla laetud ligi 12 miljonit korda.

Populaarne arvutimäng on muutnud Angry Birds kaubamärgi tänaseks sama populaarseks kui Disney ja Hello Kitty.

Ettevõtte juht usub, et tegemist on väga populaarse karastusjoogiga Eestis tänu tuntud kaubamärgile ja joogi maitsele, mis esindab turul täiesti uut troopilise koola maitset.

«Koolajookide mahuline osakaal Eesti karastusjookide turul moodustab Nielseni viimase perioodi andmetel veidi üle 38%, mis näitab, et koola maitse on tarbijate seas populaarne,» lausus A. Le Coqi juht Tarmo Noop.

Ta lisas, et Eestis on kindlasti ka palju neid, kes ostavad selle joogi lihtsalt juba brändi pärast.

«Aasta alguses tutvustati Angry Birds karastusjooki ka Soomes, mis osutus kaubanduses üheks populaarseimaks tooteks läbi aegade,» ütles ta. Samaaegselt Eestiga tuuakse uus karastusjook turule ka Lätis ja Leedus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles