Rakvere lihakombinaat: kõige menukam on kaljašašlõkk

Sirje Niitra
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere grilltooted.
Rakvere grilltooted. Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Rakvere lihakominaadi selle suve grillitoodetest on kõige menukamaks osutunud kaljašašlõkk, millele praegu käib ka teles aktiivne reklaamikampaania.


Sel aastal valmib Rakveres 12 erinevat maitset šašlõkke, 13 erinevat maitset grill-lihasid ning grillribisid on valikus 4. «Inimesed on väga altid uusi ja erinevaid maitseid proovima - see paistab silma eriti hooaja alguses. Tarbijad juba teavad, et uued maitsed tulevad ja enne kõrghooaega on tavaliselt suur osa uudistoodetest juba ära proovitud,» ütles ettevõtte turundusjuht Triin Lõoke.

Sel aastal on eriti menukaks osutunud kaljašašlõkk ja leivajogurti marinaadis grillliha, endiselt on väga menukas eelmisest aastast hitiks muutunud mustikamarinaadis grill-liha ning ribidest on kõige nõutum Rakvere grillribi.

Jaaninädala 7 päevaga loodab Rakvere lihakombinaat poole juuni müügikogustest. Grillvorste läheb jaaninädalal 55 tonni, värsket ja marinaadis liha 430 tonni.

Kogu grillihooajal plaanib lihakombinaat müüa suvelihasid 6 protsenti ja grillvorste 5 protsenti mullusest enam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles