Maagi müügihitid: sinihallitusjuustuga toorvorstid ja Gruusia šašlõkk

Sirje Niitra
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Maag lihatööstus

Maag Lihatööstus pakub tarbijatele sel hooajal kuue erineva maitsega grill-liha, üheksat erinevat šašlõkki ning kolme eri maitsega grill-ribi, millest paremini on seni müünud sinihallitusjuustuga toorvorstid ja Gruusia šašlõkk.


«Tarbijatele meeldib uusi maitseid kaupluses degusteerida. Kõigepealt kaupa proovitakse ja siis sooritatakse ost. Näiteks Rannarootsi toorvorstikesed sinihallitusjuustuga, mis eelmisel aastal tulid uudistootena välja, on tänaseks meie menukamad toorvorstid,» rääkis Maag lihatööstuse juhataja Margit Talts.

Eelmisel grillhooajal sai tarbijate seas populaarseks Gruusia šašlõkk, millel annab gruusiapärase maitse sibul ning erinevad maitseürdid. Seepärast pakub lihatööstus tänavu lisaks šašlõkile ka Gruusia toorvorstikesi lambasooles.

Täiesti uute maitsetena on turule tulnud BBQ õuna grill-liha, ribi ja šašlõkk. Lisaks jogurti-tilli marinaadis seavälisfilee, mis sobib oma vähese kalorsuse tõttu eriti hästi kaalujälgija toidulauale.

Maag lihatööstus loodab jaaninädalal müüa oma tooteid 60 protsenti rohkem kui tavaliselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles