Galerii: vaata pilte Tartu kaunimatest kodudest

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu linnavalitsuse komisjon valis välja pilkupüüdvaimad kodud konkursile «Kaunis Eesti kodu 2012» ning tunnustas ilusaimaid Tartu koduaedu.


Hindamiskomisjoni esimees abilinnapea Raimond Tamm märkis, et sel aastal oli tase väga kõrge ja kõik konkursil osalenud koduaiad ning avalikkusele suunatud õuealad väärivad igati tunnustamist. «Igapäevaselt linnas ringi liikudes jäävad sisehoovides paiknevad kaunid aialahendused sageli märkamata ja mul on väga hea meel, et meil on võimalik tunnustada neid, kes pühendunult ja järjekindlalt parendavad oma igapäevast elukeskkonda ning aitavad seeläbi meie kodulinna kaunimaks muuta,» ütles Tamm.

Tiitli «Kaunis Eesti kodu 2012» pälvisid eramud aadressidel Allika tn 5, Lehe tn 1 ja Lehola tn 6 ning tiitli vääriliseks peeti ka Tartu Loomemajanduskeskuse Antoniuse õue Lutsu tn 3/5.

Tiitliga «Kaunis Tartu kodu 2012» otsustati autasustada eramut aadressil Lepa tn 2, korterelamut aadressil Põllu tn 6 ning lasteaeda Poku aadressil Anne tn 69.

Eripreemia pälvis OÜ Metasar toitlustusettevõtete Lokaal Suudlevad Tudengid ja Sõprade Juures hooajaliste laienduste terviklahenduse eest Raekoja plats 10 ja 12 esisel alal.

«Kaunis Eesti kodu» tiitli saanuid autasustab linn kinkekaardiga 200 euro väärtuses, eripreemia pälvinud kohvikupidajat ning «Kaunis Tartu kodu» tiitliomanikke 100-eurose kinkekaardiga ning tunnusplaadiga. Konkursi paremaid tunnustatakse linnapea vastuvõtul Tartu linna päeval, 29. juunil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles