Viking Line: laeva ei ole mõtet tühjana edasi-tagasi sõidutada

Ines Kuusik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viking XPRS.
Viking XPRS. Foto: Postimees.ee

Viking Line’i Eesti tegevjuht Inno Borodenko sõnul võib seoses konkurendi Eckerö Line’i uue laeva tulekuga sel sügisel Tallinna-Helsingi liinile oodata konkurentsiolukorra muutumist ning, kui turg seda nõuab, ka hinnalangust.

«Arvestame sellega, et Eckerö uus laev kutsub proovima. Inimene on uudishimulik,» selgitas ta. «Vaatame, kuidas põhiklientuur reageerib. Kindlasti võib oodata hinnalangust, kui turg ei ole nõus sõitma meie poolt pakutud hindadega,» rääkis Borodenko. «Laeva ei ole mõtet tühjana edasi-tagasi sõidutada.»

Samas loodab Borodenko, et uue laeva liiniletulekuga võiks kasvada ka turu maht tervikuna. «Kui tuleb juurde valikuvõimalusi, haaratakse ka uut klientuuri,» selgitas Borodenko, kelle hinnangul turu maht kasvab vaikselt aga pidevalt. Turuosa võib Viking Line tema hinnangul seoses Eckerö uue laevaga aga sellegipoolest kaotada.

«Teeme igapäevast tööd, et seda ei juhtuks,» kinnitab ta. «Mida meie teeme, sõltub sellest, mida konkurendid teevad.»

Tänavu suvel on Borodenko sõnul oodata eelmise aastaga sarnaseid reisijanumbreid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles