Peatus.ee mobiilirakendus pandi valede sõiduplaanide kuvamise tõttu kinni

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peatus.ee portaali kodulehekülg.
Peatus.ee portaali kodulehekülg. Foto: www.peatus.ee

Peatus.ee mobiilirakendus näitas aegunud sõiduplaane, kuna mobiilirakenduse andmebaasi igaöine automaatne uuendamine lakkas töötamast. Seetõttu otsustati rakendus ajutiselt sulgeda, ütles Maanteeameti ühistranspordiosakonna projektijuht Olari Tammel.


«Probleem on nende liinidega, millel on alates juuni algusest uus sõiduplaan, kuna viimane automaatne andmeuuendus toimus mai lõpus. Oleme otsinud võimalusi olukorra parandamiseks, kuid kahjuks kiiret lahendust leidnud ei ole,» selgitas ta.

Alates tänasest oli amet sunnitud mobiilirakenduse kuni olukorra lahenemiseni sulgema. «Vabandame tekkinud ebameeldivuste pärast ja teeme endast kõik võimaliku, et mobiilirakendus uuesti korralikult tööle saaks,» ütles Tammel.

Ameti esindaja tunnistas, praeguse rakenduse versiooni kujundus ja funktsionaalsus on ajale jalgu jäänud ning tulevikus on plaanis see täielikult ümber teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles