Puhta loodusena reklaamitud multšikott sisaldas prügi

Sirje Niitra
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Multšikoti sisu.
Multšikoti sisu. Foto: Erakogu

Postimehe lugeja, kes ei soovinud oma nime avalikustada, kuid kes on toimetusele teada, kirjutas, et ostis 29. juunil Hansaplanti poest koti multši Caballus, mis sisaldas hulga mitmesugust prahti.


«Toodet kasutama hakates avastasin oma põõsaste ja puude ümber pudenemas muu hulgas ka kilejääke, klaasikilde, mööblitükke, kangast, ajalehetükke, makroflexi, fooliumit ja muid plastiktoodete jääke,» kirjeldas lugeja oma hämmingut.

Eriti pani teda imestama, et toote pakendil on kirjas, et see on sobilik mahetoodete kasvatamiseks ja ei sisalda keemilisi lisandeid. Pakendil ilutseb ka suurelt kiri «Puhas loodus».

Hansaplanti turundusjuht Riina Ruus lubas, et pettunud ostja saab uue toote koos kaupluse vabandustega ja lubas omalt poolt tootja käest pärida, kuidas selline asi juhtuda sai. «Meile on pakutava kauba kvaliteet hästi oluline ja teeme kõik selle tagamiseks,» lausus ta. Rohkem kaebusi pole poekett seni selle toote kohta saanud.

Caballuse nime kandva multši tootjaks on märgitud Jalteko. Paraku kodulehel saadetud aadressil keegi toimetuse e-kirjale ei vastanud. Tummaks jäi ka kodulehel toodud lauatelefon. Samas olnud mobiiltelefoni numbril vastanud pahane mees ütles, et tegu on tema isikliku telefoniga ja firmast nimega Jalteko ei teadnud ta midagi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles