Nõmmel avati kaks uut koerte jalutusaeda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koerte jalutusala.
Koerte jalutusala. Foto: Mihkel Maripuu

Nõmme sotsiaalmaja hoovis Pihlaka 12 avati täna kaks uut koerte jalutusaeda, millest üks on mõeldud suurtele ja teine väikestele koertele.

«Seni oli Pihlaka 12 hoovi jääv metsatukk aeg-ajalt alkoholi tarbimise koht ja päris tihti tuli sinna kutsuda politsei, et ohjeldada avalikus kohas alkoholi tarbijaid ja ka territooriumi lagastajaid,» selgitas Nõmme linnaosa vanem Erki Korp, miks ala oli vaja muud moodi kasutusele võtta.

Koerte jalutusväljakud ehitasid valmis linnaosas sotsiaalsetel abitööliste kohtadel olevad mehed ning abiks olid ka linnaosas töötavad õpilasmalevlased. Esimeses etapis valmisid aedikud, infoviidad ning prügikastid koerte väljaheidete jaoks. Jalutusväljakuid arendatakse Korpi sõnul edasi, sest pimedamaks aastaajaks on vaja rajada ka väljakute valgustus ning koostöös koeraomanikega lisada mõned treeningatraktsioonid.

«Kindlasti peame arvestama, et Nõmmel on palju koeraomanikke ning järgmisel aastal võiks lisanduda piirkonda veel paar koerte jalutusväljakut,» lisas Korp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles