Rimi külmletid lakkasid töötamast ka Haapsalus

Sirje Niitra
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seekord põhjendas Rimi külmlettide rivist välja langemist äikesega.
Seekord põhjendas Rimi külmlettide rivist välja langemist äikesega. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Kaubaketi juhtide väitel on tõrgetel Rimi külmlettidega Tallinnas ja Haapsalus erinevad põhjused ja tegu on kahe erineva õnnetu juhusega.

«Tallinna Magistrali keskuse Rimis purunes kõrgsurveventiil, Haapsalus seiskusid külmikud tõenäoliselt äikesetormist tingitud voolukõikumise tagajärjel. Nii Magistralis kui Haapsalus on tegemist uute, kaasaegsete külmikutega, millele kehtib tootjatehaselt garantii. Oleme võtnud tootjatehasega ühendust ja juhtunu täpsed põhjused selgitavad välja spetsialistid lähipäevil,» rääkis Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht Andrija Lilleoja.

Küsimusele, miks Haapsalu jäätiseletid samal ajal töötavad, vastas ta, et need saavad toite teise elektriliini pealt, mida äikesetormist tingitud voolukõikumised ei mõjutanud. Kõigist probleemsetest külmlettidest on tooted eemaldanud, kuid kuna rikke ulatus oli üsna suur ja rivist väljas on mitu külmletti, siis võtab uute toodete tarnimine ja väljapanek mõne päeva aega.

«Vabandame oma klientide ees, oleme koos nendega nördinud, et uued ja garantiilised külmletid ootamatult üles ütlesid. Püüame tekkinud olukorras teha kõik võimaliku, et ostjatele tavapärane kaubavalik taastada,» lubas poeketi esindaja.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles