Ajujahi konkursi II koha toodet juba eksporditakse

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grillimiseks tuleb Grillcube’i põhjas asuv taht süüdata ning panna kuubik grillimisalusele, kus see põleb 
kümne minutiga grillimiseks kasutatavateks süteks.
Grillimiseks tuleb Grillcube’i põhjas asuv taht süüdata ning panna kuubik grillimisalusele, kus see põleb kümne minutiga grillimiseks kasutatavateks süteks. Foto: Erakogu

Kaks kuud tagasi ettevõtluskonkursil Ajujaht II koha saanud grillsöetoodet Grillcube juba eksporditakse, toode on müügil Leedus ja proovipartiisid on saadetud mujalegi.

Suurim kogus Grillcube on siiani läinud Leedu turule.«Pool rekkat Grillcube läks Maxima jaeketti läbi kohaliku Leedu edasimüüja.Lisaks on proovitellimusi tulnud nii Prantsusmaalt, Iisraelist kui ka Šveitsist,» rääkis Grillcubet tootva Grillseason OÜ üks omanikke Vahur Mäe.

«Huvi välisturgudelt on päris suur ja meil on koostöö käimas käesolevaks ja järgmiseks hooajaks edasimüüjatega 9 riigist,» ütles Mart Raus, Grillseasoni teine omanik.Veel sel suvel plaanib ettevõte siseneda Venemaa ja Hollandi turule.

Praegusel hetkel töötavad ettevõtte GrillSeason OÜ omanikud Mart Raus ja Vahur Mäe juba peamiselt järgmise hooaja nimel.

Grillcube on 5-6 inimesele grillimiseks piisav kogus sütt, mis on pakendatud unikaalse struktuuriga papist pakendisse. See võimaldab grillsöe süüteainevabalt ja väga lihtsalt põlema saada. Tarvis on vaid süüdata karp ja juba 10 minuti pärast võib alustada grillimisega. Lisaks mugavale grillielamusele võib kasutaja kindel olla, et grillitud toidul ei ole kunagi ebameeldivat süüteainest tulenevat kõrvalmaitset.Toodet tunnustavad ka Eesti grillieksperdid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles