Kadri Adamson ja Alar Sikk: ”Metsas on pingevaba!”

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Adamson ja Alar Sikk
Kadri Adamson ja Alar Sikk Foto: RMK Matkatee

Vastavatud 370-kilomeetrine RMK matkatee on lausa nii peibutav, et näitlejanna Kadri Adamson, kes endale läbimiseks valitud etapi eile lõpetas ja pidi esialgse plaani järgi koju minema, oli täna taas rajal tagasi.

Kadri põhjendas oma kiiret naasmist vajadusega pikemale raputusele mugavustsoonist välja. “Sain aru, et kui ma tagasi ei naase, siis ei lähe ma enam tükk aega millegi sellisega kaasa – ma ikkagi matkan siin ju koos Eesti tippudega!”

Kadri lisas, et kogu matkaseltskond on väga inspireeriv ja kui vahel ka tekib tunne, et enam ei jaksa, saab maha istuda ja maasikaid süüa. “Aga nullpunktid ongi normaalsed, seda me siia otsima tulime, ega matk pidanudki mugav olema,” kinnitab näitlejanna.

Kadrile sekundeeris alpinist Alar Sikk, kelle sõnul on kireval matkaseltskonnal üheskoos lihtsalt nii lõbus ja metsamatk ise üks pingevabamaid ajaveetmisviise üldse.

Alar Sikk oli eriti rahul matkatee kvaliteediga: ”Olin algul skeptiline ja kartsin, et ehk on liiga palju suurt teed või asfalti, aga kõik mu kahtlused on hajutatud. Tee kulgeb paksu metsa sees või ilusatel laudteedel läbi soode ning rabade ja inimasustust me praktiliselt ei näegi.”

Mäetippe vallutama harjunud mees kiidab metsamatka kui pingevaba ajaveetmis- ja sportimisviisi, sest erinevalt mägedest metsas ohutunnet naljalt ei teki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles