Selveri grill-lihas peitus ootamatu lisand - vastsed

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veeriku Selverist ostetud grill-liha koos ootamatu lisandiga.
Veeriku Selverist ostetud grill-liha koos ootamatu lisandiga. Foto: Lugeja foto

Tartu Veeriku Selverist ostetud grill-lihas olid vastsed, kuid nii poe kui ka lihatootja arvates saastus liha alles ostja kodus.

Den za Dnjomi poole pöördus lugeja Aleksander, kes 25. juulil ostis Tartu Veeriku Selverist grillitud sealiha. Suur oli tema üllatus, kui kodus pakendit avades selgus, et lisaks lihale on seal ka ussikesed. «Enne mind ostsid kaks noormeest suure tüki sama liha. Head isu neile!,» kirjutas mees toimetusele saadetud kirjas.

Veeriku Selveri logistika osakonna juhataja Siret Kupperi sõnul pole nad saanud ostjatelt mingeid kaebusi. Liha tuleb poodi pakendatuna, aga grillsüsteemi rendib Rakvere lihakombinaat. Mis puutub aga sellistesse ebameeldivatesse leidudesse, siis soovitas Kupper liha poodi tagasi tuua. «Kulud kompenseerime kindlasti,» lubas ta.

Selveri pressiesindaja Triin Toome aga väitis, et midagi sellist lihtsalt ei saa olla, kuna liha on läbi grillitud. Ta pakkus välja variandi, et ilmselt on ostja toodet valel temperatuuri hoidnud või on see olnud juur- või puuviljade läheduses.

Aleksandri kinnitusel ta pakendit lahti ei teinud ning pani selle kohe külmkappi ning avas alles järgmisel päeval.

Rakvere lihakombinaadi kvaliteedijuht Anu Kruusimäe sõnul pole ka nemad saanud ainsatki kaebust Veeriku Selveri kohta. Marineeritud grillribid viiakse poodi pakendis ning neid grillitakse kohapeal.

«Teie poolt saadetud fotol on näha kärbsemunad, millest kooruvad vastsed. Kindlasti ei saanud need olla marineeritud tootes, need sattusid sinna pärast termilist töötlemist,» sõnas Kruusimägi. Ta lisas, et sarnaste kaebuste vältimiseks tuleb pingutada nii lihakombinaadil kui ka Veeriku Selveril. Ka Kruusimägi avaldas kahtlust, et liha saastus ostja kodus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles