Mõned toidupoed teevad uksed lahti juba seitsmest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toidupood.
Toidupood. Foto: SCANPIX

Supermarketite lahtiolekuajad pikenevad suviti ja mõned neist teevad oma uksed lahti juba kell 7.

Näiteks Tartu Tasku keskuse Rimi on sel suvel avatud juba kella seitsmest hommikul. Rimi kommunikatsioonijuht Katrin Bats ütles, et seda tehti eelkõige mõeldes kõrvalasuva bussijaama reisijatele.

«Tartu Tasku keskus ongi selline pood, kus tehakse pigem väikseid oste. Võime statistikast eeldada, et põhiline klient on see, kes bussi peale läheb või sealt Tartusse varakult tööle tuleb,» rääkis Bats, kelle sõnul on kliendid varahommikuse avamisaja vastu võtnud ja mõned inimesed on hommikuti oma tee poodi leidnud.

Kas kella seitsmese avamisajaga ka sügisel jätkatakse, veel otsustatud ei ole. Batsi sõnul on pikk lahtiolekuaeg tavaliselt tingitud tihedast konkurentsist, aga Tartu Tasku keskuse puhul on põhjus ikkagi asukoha spetsiifikas.

Tallinna külje all Viimsi Marketis tehakse uksed lahti aga kell 7.30 ja seda eriti lõbusal põhjusel. «Selleks et inimesed saaksid Pirita teel olevatele ummikutele kohvi ja saiakesi kaasa osta,» põhjendas Viimsi Marketit haldava Toom kaupluste tegevjuht Jaan Mettis varajast avamisaega. Tema sõnul on kliendid muudatuse väga hästi vastu võtnud ja on ette tulnud, et juba enne avamist ootavad inimesed ukse taga. Viimsi Marketis ei ole plaanis sügisel avamisaega tagasi muuta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles