Bussireisid.ee vahetab nime ja kujundust

Kaur Paves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue piletiostukeskkonna kujundus
Uue piletiostukeskkonna kujundus Foto: Tpilet.ee

Alates esmaspäevast võtab piletimüügikeskkond Bussireisid.ee kasutusele uue nime Tpilet.ee.

Koos nimevahetusega saab uue näoilme ka veebilehekülg. Lähinädalatel lisandub Tpilet.ee nutitelefoni versioon ning ka krediitkaardiga maksmise võimalus.

«Loogika uue nime Tpilet valiku taga on lihtne: «T» sümboliseerib transporti ehk teisisõnu teed,» ütles piletimüügikeskkonna omanikfirma OÜ Tallinna Bussijaam juhatuse liige Andres Osula.

Senine piletimüügikeskkond Bussireisid.ee toodi Eestis internetikasutajateni 2002. aastal. «Eelmisel aastal müüsime me interneti vahendusel suurusjärgus 300 000 piletit,» lausus Osula. «Täna ostab internetist pileti 15 protsenti reisijatest, kuid eeldame juba lähima aasta jooksul selle osakaalu olulist suurenemist.»

Tpilet.ee kasutamine muutub võrreldes tänasega lihtsamaks, näiteks pole enam piletiostuks tarvis luua oma kontot.

Piletiostu eest saab jätkuvalt tasuda läbi internetipanga. Uue lahendusena lisandub Osula sõnul lähinädalail võimalus tasuda ka krediitkaardiga, seda tingis järjest suurenev nõudlus välisturistidest bussireisijate poolt. Ostetud pileti saab välja printida kodus, piletikassas või sügisel kõikjal Eestis bussijaamadesse paigaldatavates piletimüügiautomaatides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles