Säästumarketeid Rimidega ei asendata

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas Juhkentali tänaval asunud Säästumarket.
Tallinnas Juhkentali tänaval asunud Säästumarket. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kuigi Tallinnas on kahest Säästumarketist saanud või saamas Rimi, ei plaani poekett rohkem hinnatundlikumale ostjale suunatud poode supermarketitega asendada.

Tallinnas Juhkenthali tänaval asuva Säästumarketi asemel on alates juunist Rimi supermarket. «See on asukohapõhine otsus,» selgitas Rimi kommunikatsioonispetsialist Katrin Bats. «Kuna see pood on bussijaama vahetusläheduses, siis inimestele meeldib enne teele minekut teha valik suurema sortimendi seas,» lisas ta. Bats kinnitas, et senise kogemuse kohaselt võib öelda, et tegu on igati õige otsusega ning kliendid on muudatuse hästi vastu võtnud.

Kuni hoone lammutamiseni Tallinnas ajakirjandusmaja taga Lõuna keskuses asunud Säästumarketi asemel avab poekett lähikonnas Rimi supermarketi. «See koht, kuhu me kaupluse avame, võimaldas oma ruumide suuruse pooltest avada suuremat kauplust ja kuna seal läheduses ühtegi teist Rimi kauplust ei ole, siis sellest tulenevalt see otsus langetati,» selgitas Bats.

«Eks me ikka soovine pakkuda suuremat sortimenti ja Rimi seda võrreldes Säästumarketiga võimaldab,» lisas ta. Batsi sõnul ei ole hetkel sellist ühest otsus, et edaspidi hakatakse Säästumarketeid Rimideks muutma.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles